Προωθηση Προϊοντων – Promotion

Κορυφαίες Υπηρεσίες Προώθησης Προϊόντων.

Είμαστε εκεί που χτυπάει η καρδιά του καταναλωτή.

Στόχος μας είναι να προσελκύουμε καταναλωτές στα σημεία πώλησης, να τους προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία και να τους κάνουμε πιστούς “οπαδούς” του προϊόντος.

Στην INGROUP έχουμε τις κατάλληλες ομάδες και εργαλεία για την προστιθέμενη ώθηση που χρειάζεστε στις πωλήσεις. Με περισσότερες από 80.000 ανθρωποημέρες ετησίως σε προωθητικά προγράμματα, τόσο οι αποκλειστικές μας ομάδες (Dedicated Beauty Advisors, Dedicated Sales Advisors) όσο και οι ομάδες Ad Hoc, εργάζονται αφοσιωμένα και μεθοδικά, ενισχύοντας τους στόχους για:

Αύξηση πωλήσεων και αναγνωρισιμότητα προϊόντος

Απόκτηση πολύτιμων γνώσεων της αγοράς

Δημιουργία καταναλωτικής πιστότητας

Προσέλκυση νέων πελατών

Παρακολούθηση και ενημέρωση ανταγωνισμού

Ταχύτητα και ακρίβεια στις απαιτήσεις της αγοράς

Πυλώνες Δράσης της INGROUP στο Promotion

In Store /
Out of Store
Προωθήσεις
Λανσάρισμα και
επαναλανσάρισμα Προϊοντικές Εκπαιδεύσεις
Γευστικές δοκιμές Δειγματοδιανομές Εντυποδιανομές
Διανομή κουπονιών Διαγωνισμοί –
Κληρώσεις

Συμβουλευτική πώληση
Σύμβουλοι Πωλήσεων – Sales Advisors
Σύμβουλοι Ομορφιάς – Beauty Advisors

Sales Events
In Store / Out Of Store
Προγράμματα πιστότητας
Tailor made προγράμματα

Special Events
Εκθέσεις
Συνέδρια
Happenings
Φεστιβάλ

INGROUP
Eργαλεία Promotion

Χάρη στα εξειδικευμένα μας συστήματα και εργαλεία διαχείρισης οι προωθητικές ενέργειες είναι ελεγχόμενες και μεγιστοποιούνται με κάθε τρόπο:

H παρακολούθηση και αξιολόγηση των POS και των Ομάδων Πωλήσεων & Merchandising γίνεται σε πραγματικό χρόνο κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

24/7 Monitoring

H αποκλειστική στην INGROUP και εξατομικευμένη πλατφόρμα RTI εξασφαλίζει σε πραγματικό χρόνο την άμεση ενημέρωση (reporting) από τα POS (σημεία πώλησης), για όλες τις προκαθορισμένες ενέργειες Πωλήσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά.

RTI

Promotion: Όπου ζει και αναπνέει ο καταναλωτής.

Κάθε φυσικό σημείο όπου κινείται ο καταναλωτής είναι δυνητικό σημείο πώλησης και προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών. Μπορεί να είναι Super Markets, υπαίθριες αγορές, πλατείες, συναυλίες, συνέδρια, εκδηλώσεις παγκόσμιων ημερών, μεγάλα εμπορικά κέντρα, εκθέσεις όπως η Horeca, χώροι διασκέδασης, παραλίες και πολλά άλλα. Οποιοσδήποτε χώρος θεωρεί μια εταιρεία ότι μπορεί να συνδέσει το Brand της με αυτόν, μπορεί να μετατραπεί σε τόπο διαφήμισής του.

Η «εμπειρία» ενός προϊόντος οδηγεί στην πώληση.

Όταν ο καταναλωτής έρχεται σε επαφή με ένα προϊόν, το αναγνωρίζει πολύ πιο εύκολα, του δίνεται η δυνατότητα να το δοκιμάσει και να ανακαλύψει ότι του αρέσει, ενώ υπό διαφορετικές συνθήκες ίσως να μην το γνώριζε και να μην το προτιμούσε.

Ένα αποτελεσματικό πλάνο Promotion:

Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες γνωρίζουν την ύπαρξη και τη θέση των προϊόντων που προωθούνται

Τονώνει τη ζήτηση για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες μιας εταιρείας

Ξεχωρίζει μια επιχείρηση από τους ανταγωνιστές της, διατηρώντας ή αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της

Η στρατηγική διαφορά της INGROUP στο promotion.

Η INGROUP διαθέτει πολυετή εμπειρία σε έργα προωθητικών ενεργειών σε όλα τα κανάλια της αγοράς. Επιπλέον, επενδύει στον ανθρώπινο παράγοντα, δηλαδή τον υποψήφιο εργαζόμενο. Το ομαδικό πνεύμα, το ευχάριστο περιβάλλον και ο σεβασμός απέναντι στα δικαιώματα κάθε εργαζόμενου δημιουργεί το πλαίσιο εμπιστοσύνης και πιστότητας κατά την συνεργασία μαζί τους που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη και αποτελεσματική υλοποίηση τόσο των έκτακτων όσο και των μόνιμων έργων.

Η INGROUP όχι μόνο προσφέρει πλήρως εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της ανάλογα με τις ανάγκες τους, αλλά και ανταποκρίνεται άμεσα κάθε φορά που το πλάνο του πελάτη χρειάζεται οποιαδήποτε τροποποίηση, διατηρώντας το up-to-date και συγχρονισμένο με τις γενικότερες συνθήκες που μπορεί να επικρατούν στην αγορά.

Ποιο είναι το νέο σας project;

Αναζήτηση

BI