Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γνωρίστε καλύτερα
τα μέλη του δυναμικού της INGROUP,
μέσα από τα βιογραφικά τους.

Νίκος
Παπαλάμπρου

ΙΔΡΥΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ο οραματιστής
φυσικός

Νίκος
Παπαλάμπρου

ΙΔΡΥΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο οραματιστής
φυσικός.

Νίκος
Παπαλάμπρου

ΙΔΡΥΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο οραματιστής
φυσικός.

Νίκος
Παπαλάμπρου

ΙΔΡΥΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο οραματιστής
φυσικός.

Έλλη
Κατσαρού

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Η επίμονη
ανατόμος

Στέργιος
Κατσαρός

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο ενορχηστρωτής

Ελένη
Τρακόσια

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Η παρακινήτρια

Διονύσης
Γιαννούτσος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ο ισορροπιστής

Μαίρη
Κιτσοπάνου

ΥΠΕΥΘΥΝΗ MARKETING & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η εξωστρεφής

Ποιο είναι το νέο σας project;

Νίκος Παπαλάμπρου

ΙΔΡΥΤΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αφού απέκτησε πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Νίκος Παπαλάμπρου συμπλήρωσε τις σπουδές του με ένα MBA – άλλωστε η Φυσική ουσιαστικά δημιουργεί μοντέλα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, χρησιμοποιώντας αναλογίες και μαθηματικές γνώσεις που είναι εξαιρετικά πολύτιμες στο marketing. Μετά από μία επιτυχημένη θητεία σε μεγάλες πολυεθνικές στην Ελλάδα, αποφάσισε να εφαρμόσει την εμπειρία του και στο επιχειρείν, δημιουργώντας κάτι καινοτόμο για την Ελληνική αγορά: Μία εταιρεία με νοοτροπία πολυεθνικής, που να «παντρεύει» το HR με  το Τrade Marketing. Έτσι δημιούργησε την INGROUP το 2000, έναν όμιλο που συνεχίζει να προσφέρει ένα συνδυασμό υπηρεσιών κορυφαίου επιπέδου και ποιότητας.

Σήμερα ο Νίκος Παπαλάμπρου, εκτός από ιδρυτής και ιθύνων νους στην INGROUP, διατελεί και μέλος του ΔΣ του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου.

Έλλη Κατσαρού

Συμβουλος Επιχειρησιακης Στρατηγικης

Με πτυχίο Νομικής και εξειδίκευση στην Εγκληματολογία-Σωφρονιστική, η Έλλη Κατσαρού απολαμβάνει να «ανατέμνει» τον ανθρώπινο χαρακτήρα, ανακαλύπτοντας όλες τις συναρπαστικές πτυχές του που μπορεί να κάνουν έναν άνθρωπο καλύτερο, να τον βοηθήσουν και να τον εξελίξουν. Με πάνω από 50 χρόνια σε μεγάλες πολυεθνικές και περισσότερα από 18 χρόνια θητεία στο HR της INGROUP, υπήρξε σημαντική αρχιτέκτονας του ανθρωποκεντρικού χαρακτήρα της εταιρείας, διαχειριζόμενη τις ανθρώπινες ανάγκες για την ολοκλήρωση των επιθυμιών, τόσο των πελατών, όσο και των ανθρώπων μέσα στην εταιρεία αλλά και έξω από αυτήν.

Υπέρμαχος της προσωπικής επαφής σε συνδυασμό με την Τεχνολογία, συνεχίζει να συνεισφέρει στην κουλτούρα της εταιρείας, επιμένοντας στις παραδοσιακές συνεντεύξεις και από κοντά.  

KATSAROS POPUP 385X520PX FINAL

Στέργιος Κατσαρός

Εμπορικος Διευθυντης

Κάτοχος πτυχίου Bachelor στο Business Administration από το American College of Greece, ο Στέργιος Κατσαρός εντάχθηκε στο δυναμικό της INGROUP το 2018. Έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 25 χρόνια στέλεχος σε τμήματα πωλήσεων, Trade Marketing και εξαγωγών  σε μεγάλες  ελληνικές  και πολυεθνικές , FMCG, χημικές και φαρμακευτικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενορχηστρώνει τις εμπορικές ενέργειες της εταιρείας με στόχο τη μέγιστη αποτελεσματικότητα σε κάθε επιχειρηματικό πλάνο των πελατών του.

TRAKOSIA POPUP 385X520PX FINAL

Ελένη Τρακόσια

Υπευθυνη Ανθρωπινου Δυναμικου

Με μεταπτυχιακό τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πτυχίο στην Οικονομική και Περιφερειακή Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, η Ελένη Τρακόσια ανέλαβε τα καθήκοντά της στην εταιρεία το 2021. Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε αντίστοιχα τμήματα μεγάλων ελληνικών εταιρειών, πολυεθνικών και διεθνών οργανισμών, οργανώνει, παρακινεί και εμπνέει ανθρώπους για να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

GIANNOUTSOS POPUP 385X520PX FINAL

Διονύσης Γιαννούτσος

Διευθυντης Λογιστηριου

Κάτοχος πτυχίου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΟΠΑ πρώην ΑΣΟΕΕ, ο Διονύσης Γιαννούτσος εντάχθηκε στο δυναμικό της  INGROUP το 2020.  Με πάνω από 22 χρόνια εμπειρία ως Διευθυντής  Λογιστηρίου σε μεγάλες Ελληνικές εταιρείες, τελεί χρέη μέγα ισορροπιστή αριθμών και ανθρώπινων αξιών στην εταιρεία, με επιτυχία.

KITSOPANOU POPUP 385X520PX FINAL

Μαίρη Κιτσοπάνου

Υπευθυνη Marketing & Επικοινωνιας

Έχοντας διαγράψει μια πορεία  πάνω από 16 χρόνων σε αντίστοιχα τμήματα μεγάλων ελληνικών εταιρειών,  η Μαίρη Κιτσοπάνου εντάχθηκε στο δυναμικό της INGROUP το 2022. Με πτυχίο Bachelor στον τομέα του Marketing Management και Diploma στη Συμπεριφορά Καταναλωτή και στο Digital Marketing, εξασφαλίζει με την απαιτούμενη εξωστρέφεια και τον πιο αποδοτικό τρόπο, τη σωστή προβολή στα προϊόντα και στις υπηρεσίες των πελατών της εταιρείας.

Αναζήτηση

BI