«Η πιο σημαντική επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς είναι στη συναισθηματική νοημοσύνη και στην πνευματική ισορροπία, γιατί στο μέλλον οι δυσκολότερες προκλήσεις θα είναι ψυχολογικές.»

Yuval Harari

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Όλη μας η εργασία, τα επιτεύγματα, οι καινοτομίες έχουν έναν σκοπό: να στηρίζουν τον άνθρωπο στην ανάγκη του να ζει καλύτερα και να γίνεται καλύτερος. Είτε μιλάμε για εταιρείες είτε για μεμονωμένα άτομα, όταν ο άνθρωπος ευημερεί, τότε και το σύνολο ευημερεί. Το όραμά μας είναι ένα απλό, καθημερινό ιδανικό: να είμαστε ο Όμιλος που συνδυάζει ιδανικά το επιχειρηματικό με το ανθρώπινο κομμάτι, τις πωλήσεις με το HR, χτίζοντας καθημερινά ατράνταχτες σχέσεις εμπιστοσύνης, τόσο με τους ανθρώπους μας όσο και με τους πελάτες μας.

Η Ελληνική εταιρεία
με τις Υβριδικές Υπηρεσίες.

H INGROUP είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο που συνδυάζει με τόση αποδεδειγμένη επιτυχία κορυφαίες υπηρεσίες τόσο στο Trade Marketing και στη Συμβουλευτική, όσο και στις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού. Είμαστε ανθρωποκεντρικοί, καταρχάς γιατί είμαστε άνθρωποι και κατά δεύτερον, επιχειρηματίες. Γι’ αυτό φερόμαστε στους ανθρώπους μας, στους συνεργάτες και στους πελάτες μας όπως θα θέλαμε να μας φερθούν: με σεβασμό και εκτίμηση για τη δουλειά τους. Η ενθάρρυνση και η θετική αποτίμηση της εργασίας των ανθρώπων είναι μεταδοτική, γιατί δίνει το κίνητρο για καλύτερη απόδοση, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, μεγαλύτερες επιτυχίες.

Οι 5 στρατηγικές αξίες INGROUP

Οι 5 αξίες της INGROUP είναι η «πυξίδα» που κατευθύνει τις ενέργειες της εταιρείας, εξασφαλίζοντας τις κορυφαίες υπηρεσίες μας.

Εμπιστοσύνη

Η εξειδικευμένη γνώση των στελεχών μας, η αξιοπιστία και η ταχύτητα ανταπόκρισης με τις κατάλληλες λύσεις είναι ο λόγος που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, τόσο οι ελληνικές όσο και οι πολυεθνικές επιχειρήσεις που δρουν στην Ελλάδα. Λειτουργούμε πάντα με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού απέναντι στους εργαζομένους μας, στους πελάτες μας, στους υποψηφίους, δημιουργώντας μακροχρόνιες σταθερές συνεργασίες.

Ευκαιρίες

Δίνουμε μεγάλη έμφαση εξαρχής στο να προσφέρουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Ενδυναμώνουμε το ανθρώπινο δυναμικό των πελατών μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε ευκαιρίες καριέρας στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Καινοτομία

Το πάθος μας για καινοτόμες λύσεις είναι αυτό που μας ωθεί μπροστά. Είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στις πωλήσεις διαθέτοντας ταυτόχρονα μια εταιρεία που εξειδικεύεται στη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού.

Σεβασμός

Εκτός από αυτά που μας ενώνουν, υπάρχουν και αυτά που μας διακρίνουν. Αναλύουμε σε βάθος τις ανάγκες σας για να κατανοήσουμε τόσο τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας όσο και τις προτεραιότητές σας. Αυτό για μας, σημαίνει σεβασμός στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Συνεργασία

Οι άνθρωποι είναι το στοιχείο μας. Επενδύουμε στο ανθρώπινο κεφάλαιο και προσδίδουμε προστιθέμενη αξία στην εμπιστοσύνη σας. Τόσο τα στελέχη μας όσο και οι πελάτες μας είναι συνεργάτες στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Πιστοποιημένες Υπηρεσίες ISO

Νο.: 20001200002636

Ποιο είναι το νέο σας project;

Αναζήτηση

BI